Έκδοση Κοινοχρήστων

Η ομάδα της My House αναλαμβάνει αξιόπιστα την έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και σύμφωνα με τους κανονισμούς της πολυκατοικίας, η εταιρεία μας φροντίζει ακόμα για την κατανομή και είσπραξη των κοινοχρήστων.

Η έκδοση κοινοχρήστων γίνεται αξιόπιστα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας επικοινωνεί με το γραφείο μας, δίνοντας μας τα ποσά των γενικών εξόδων, καθώς και οποιουδήποτε άλλου κόστους χρεώνεται η πολυκατοικία. Η ομάδα μας θα φροντίσει για την άμεση παράδοση των κοινοχρήστων, όπως και των αποδείξεων.

Οικονομική Διαχείριση

Η My House αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση πολυκατοικίας. Έκδοση κοινοχρήστων, καθώς και την ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση των λογαριασμών – υποχρεώσεων της πολυκατοικίας σας. Μία πρακτική και λειτουργική λύση για κάθε πολυκατοικία.

Γιατί να επιλέξετε να δώσετε στη My House την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας σας;

Είμαστε υπεύθυνοι για κάθε διαδικασία, για την έκδοση κοινοχρήστων, μοίρασμα, είσπραξη & πληρωμή λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ανελκυστήρας κλπ.), την τήρηση αρχείου εσόδων/εξόδων και κυρίως αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Αυτό σημαίνει πως ο διαχειριστής δε χρειάζεται να απασχολείται με όλες τις παραπάνω διαδικασίες κι έτσι θα μηδενιστούν τυχόν διενέξεις μεταξύ των ενοίκων.

Στη My House εργαζόμαστε πάντα με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση σας.
Θέλουμε να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Τεχνική Υποστήριξη

Γνωρίζουμε καλά πως κάθε πολυκατοικία έχει τις δικές της τεχνικές ανάγκες, κάποιες προγραμματισμένες και άλλες απρόβλεπτες. Σε κάθε περίπτωση η My House βρίσκεται δίπλα σας συστήνοντας αξιόπιστους & εξειδικευμένους τεχνικούς που θα έρθουν στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση για να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και την ανάγκη εργασιών. Έπειτα σε συνεννόηση με την εταιρεία μας, κι αφού έχετε συμφωνήσει στην εκτέλεση των εργασιών, οι τεχνικοί μας προχωράνε στις απαραίτητες διαδικασίες.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να αναζητήσετε ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, υπεύθυνους απολυμάνσεων, συντηρητές καυστήρων, συνεργεία καθαρισμού και πολλούς ακόμη.

Ασφάλειες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας προτείνει προνομιακά πακέτα ασφάλισης για εσάς και την οικογένεια σας.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ανάγκη σας, οι συνεργάτες μας μπορούν να σας προσφέρουν με σιγουριά & αξιοπιστία την ασφάλεια κατοικίας, ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος & εργασίας, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη My House;

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία κάθε διαχειριστική απαίτηση της οικοδομής σας, την έκδοση κοινοχρήστων, καθώς και την αξιόπιστη ολοκληρωμένη οικονομική διαχείριση της οικοδομής σας. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους & εξειδικευμένους τεχνίτες που δίνουν λύσεις σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα της πολυκατοικίας σας. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη, ακούγοντας τις ανάγκες σας και προσφέροντας αληθινά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, Εύοσμο, Σταυρούπολη, Ξηροκρήνη, Μενεμένη, Πολίχνη, Ηλιούπολη, Κορδελιό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Ζητήστε προσφορά

Καλέστε μας τώρα, για να συζητήσουμε τι χρειάζεται η οικοδομή σας.